203351 Blasticidin S, Hydrochloride, Streptomyces sp., Sterile-Filtered Aqueous Solution, Cell Culture-Tested - CAS 589205 - Calbiochem

203351
Le prix n'a pas pu être récupéré
La quantité minimale doit être un multiple de
À la validation de la commande Plus d'informations
Vous avez sauvegardé ()
 
Demander le prix
Disponibilité limitéeDisponibilité limitée
En stock 
Interrompu(e)
Disponible en quantités limitées
Disponibilité à confirmer
    Pour le restant : Nous vous tiendrons informé
      Pour le restant : Nous vous tiendrons informé
      Nous vous tiendrons informé
      Contacter le Service Clients
      Contact Customer Service
      Voir les Prix & la Disponibilité
      Click To Print This Page

      Aperçu

      Replacement Information

      Tableau de caractéristiques principal

      Empirical FormulaCAS #
      C₁₇H₂₆N₈O5 · HCl 3513-03-9

      Prix & Disponibilité

      RéférenceDisponibilité Conditionnement Qté Prix Quantité
      203351-10ML
      Récupération des données relatives à la disponibilité...
      Disponibilité limitéeDisponibilité limitée
      En stock 
      Interrompu(e)
      Disponible en quantités limitées
      Disponibilité à confirmer
        Pour le restant : Nous vous tiendrons informé
          Pour le restant : Nous vous tiendrons informé
          Nous vous tiendrons informé
          Contacter le Service Clients
          Contact Customer Service

          Plastic Bag(s) 10 ml
          Prix en cours de récupération
          Le prix n'a pas pu être récupéré
          La quantité minimale doit être un multiple de
          À la validation de la commande Plus d'informations
          Vous avez sauvegardé ()
           
          Demander le prix
          Description
          OverviewNucleoside antibiotic that specifically inhibits protein synthesis in both prokaryotes and eukaryotes. Suitable for selection of cells carrying plasmids conferring blasticidin resistance. Blasticidin resistance is conferred by the blasticidin S deaminase gene (bsr) that converts blastisidin S to a nontoxic deaminohydroxy derivative.
          Catalogue Number203351
          Brand Family Calbiochem®
          References
          ReferencesKimura, M., et al. 1994. Biochim. Biophys. Acta 1219, 653.
          Kimura, M., et al. 1994. Mol. Gen. Genet. 242, 121.
          Kojima, N., et al. 1994. J. Biol. Chem. 269, 30451.
          Kudo, T., et al. 1994. J. Immunol. Methods 177, 17.
          Sutoh, K. 1993. Plasmid 30, 150.
          Izumi, M., et al. 1991. Exp. Cell Res. 197, 229.
          Yamaguchi, H., et al. 1965. J. Biol. Chem. 57, 667.
          Takeuchi, S., et al. 1958. J. Antibiot. 11, 1.
          Product Information
          CAS number3513-03-9
          FormLiquid
          FormulationSupplied at 10 mg/ml in 20 mM HEPES, pH 7.5.
          Hill FormulaC₁₇H₂₆N₈O5 · HCl
          Chemical formulaC₁₇H₂₆N₈O5 · HCl
          Structure formula ImageStructure formula Image
          Applications
          Biological Information
          Physicochemical Information
          Dimensions
          Materials Information
          Toxicological Information
          Safety Information according to GHS
          Safety Information
          Product Usage Statements
          Storage and Shipping Information
          Ship Code Dry Ice Only
          Toxicity Highly Toxic
          Hazardous Materials Attention: Due to the nature of the Hazardous Materials in this shipment, additional shipping charges may be applied to your order. Certain sizes may be exempt from the additional hazardous materials shipping charges. Please contact your local sales office for more information regarding these charges.
          Storage -20°C
          Avoid freeze/thaw Avoid freeze/thaw
          Do not freeze Ok to freeze
          Special InstructionsFollowing initial thaw, aliquot and freeze (-20°C).
          Packaging Information
          Transport Information
          Supplemental Information
          Specifications

          Documentation

          FDS

          Titre

          Fiche de données de sécurité des matériaux (FDS) 

          Certificats d'analyse

          TitreNuméro de lot
          203351

          Références bibliographiques

          Aperçu de la référence bibliographique
          Kimura, M., et al. 1994. Biochim. Biophys. Acta 1219, 653.
          Kimura, M., et al. 1994. Mol. Gen. Genet. 242, 121.
          Kojima, N., et al. 1994. J. Biol. Chem. 269, 30451.
          Kudo, T., et al. 1994. J. Immunol. Methods 177, 17.
          Sutoh, K. 1993. Plasmid 30, 150.
          Izumi, M., et al. 1991. Exp. Cell Res. 197, 229.
          Yamaguchi, H., et al. 1965. J. Biol. Chem. 57, 667.
          Takeuchi, S., et al. 1958. J. Antibiot. 11, 1.

          Brochure

          Titre
          Antibiotics Profiler
          Fiche technique

          Note that this data sheet is not lot-specific and is representative of the current specifications for this product. Please consult the vial label and the certificate of analysis for information on specific lots. Also note that shipping conditions may differ from storage conditions.

          Revision05-September-2007 JSW
          DescriptionNucleoside antibiotic that specifically inhibits protein synthesis in both prokaryotes and eukaryotes. Suitable for selection of cells carrying plasmids conferring blasticidin resistance. Blasticidin resistance is conferred by the blasticidin S deaminase gene (bsr) that converts blastisidin S to a nontoxic deaminohydroxy derivative.
          FormLiquid
          FormulationSupplied at 10 mg/ml in 20 mM HEPES, pH 7.5.
          CAS number3513-03-9
          Chemical formulaC₁₇H₂₆N₈O5 · HCl
          Structure formulaStructure formula
          Storage -20°C
          Avoid freeze/thaw
          Do Not Freeze Ok to freeze
          Special InstructionsFollowing initial thaw, aliquot and freeze (-20°C).
          Toxicity Highly Toxic
          Merck USA index14, 1316
          ReferencesKimura, M., et al. 1994. Biochim. Biophys. Acta 1219, 653.
          Kimura, M., et al. 1994. Mol. Gen. Genet. 242, 121.
          Kojima, N., et al. 1994. J. Biol. Chem. 269, 30451.
          Kudo, T., et al. 1994. J. Immunol. Methods 177, 17.
          Sutoh, K. 1993. Plasmid 30, 150.
          Izumi, M., et al. 1991. Exp. Cell Res. 197, 229.
          Yamaguchi, H., et al. 1965. J. Biol. Chem. 57, 667.
          Takeuchi, S., et al. 1958. J. Antibiot. 11, 1.