420345 | Kaempferol - CAS 520-18-3 - Calbiochem

420345
Le prix n'a pas pu être récupéré
Minimum Quantity needs to be mulitiple of
À la validation de la commande Plus d'informations
Vous avez sauvegardé ()
 
Demander le prix
Disponibilité limitée Disponibilité limitée
Interrompu(e)
Disponible en quantités limitées
Disponibilité à confirmer
    Remaining : Will advise
      Nous vous tiendrons informé
      Voir les Prix & la Disponibilité
         ComparerClick To Print This Page

      Overview

      Replacement Information

      Tableau de caractéristiques principal

      Formule empirique Nº CAS
      C₁₅H₁₀O₆520-18-3

      Prix & Disponibilité

      RéférenceDisponibilité Conditionnement Qté Prix Quantité
      420345-25MG
      Récupération des données relatives à la disponibilité...
      Disponibilité limitée Disponibilité limitée
      Interrompu(e)
      Disponible en quantités limitées
      Disponibilité à confirmer
        Remaining : Will advise
          Nous vous tiendrons informé

          25 mg
          Prix en cours de récupération
          Le prix n'a pas pu être récupéré
          Minimum Quantity needs to be mulitiple of
          À la validation de la commande Plus d'informations
          Vous avez sauvegardé ()
           
          Demander le prix
          Description
          Aperçu A cell-permeable phytoestrogen that inhibits topoisomerase I-catalyzed DNA religation in HL-60 cells. Offers protection against Aβ25-35-induced cell death in neonatal cortical neurons. Its protective effects are comparable to that of estradiol. Blocks the Aβ-induced activation of caspase-2, -3, -8, and -9, and reduces NMDA-induced neuronal apoptosis. Reported to be a potent inhibitor of monoamine oxidases. Acts as an inhibitor of COX-1 activity (IC50 = 180 µM), and of transcriptional activation of COX-2 (IC50<15 µM).
          Référence 420345
          Famille de marques Calbiochem®
          Synonymes 3,4ʹ,5,7-Tetrahydroxyflavone
          Références bibliographiques
          Références bibliographiques Wang, C.N., et al. 2001. J. Biol. Chem. 276, 5287.
          Sloley, B.D., et al. 2000. J. Pharm. Pharmacol. 52, 451.
          Wang, H., et al. 2000. Phytomedicine 7, 15.
          Liang, Y.C., et al. 1999. Carcinogenesis 20, 1945.
          Roth, A., et al. 1999. J. Neurosci. Res. 57, 399.
          Boege, F., et al. 1996. J. Biol. Chem. 271, 2262.
          Constantinou, A., et al. 1995. J. Nat. Prod. 58, 217.
          Informations produit
          Numéro CAS 520-18-3
          ATP concurrente N
          Forme Yellow solid
          Formule de Hill C₁₅H₁₀O₆
          Formule chimique C₁₅H₁₀O₆
          Molar Mass 286.2
          Réversible N
          Image de la formule structurale
          Applications
          Informations biologiques
          Cible primaire Topoisomerase I-catalyzed DNA religation in HL-60 cells
          Cible primaire IC50 180 µM against COX-1 activity
          Pureté ≥97% by HPLC
          Informations physico-chimiques
          Perméable aux cellules Y
          Solubilité DMSO
          Dimensions
          Informations sur les matériaux
          Informations toxicologiques
          Informations de sécurité selon le SGH
          RTECS LK9275200
          Informations sur la sécurité
          Phrase R (de risques) R: 36/37/38-40


          Phrase S (de sécurité) S: 22-26-36



          Notifications sur l'utilisation du produit
          Informations relatives au stockage et à l'expédition
          Code Expé Ambient Temperature Only
          Toxicité Carcinogenic / Teratogenic
          Stockage -20°C
          Protéger de la lumière Protect from light
          Ne pas congeler No
          Instructions spéciales Following reconstitution, aliquot and freeze (-20°C). Stock solutions are stable for up to 3 months at -20°C.
          Informations sur l'emballage
          Emballé sous gaz inerte Packaged under inert gas
          Informations sur le transport
          Information complémentaire
          Caractéristiques

          Documentation

          FDS

          Langues
          Danmark Deutschland Ellas
          English España France
          Italia Korea Magyarország
          Nederland  Norge Polska
          Portugal Suomi Sverige
          България

          Certificats d'analyse

          TitreNuméro de lot
          420345

          Références bibliographiques

          Aperçu de la référence bibliographique
          Wang, C.N., et al. 2001. J. Biol. Chem. 276, 5287.
          Sloley, B.D., et al. 2000. J. Pharm. Pharmacol. 52, 451.
          Wang, H., et al. 2000. Phytomedicine 7, 15.
          Liang, Y.C., et al. 1999. Carcinogenesis 20, 1945.
          Roth, A., et al. 1999. J. Neurosci. Res. 57, 399.
          Boege, F., et al. 1996. J. Biol. Chem. 271, 2262.
          Constantinou, A., et al. 1995. J. Nat. Prod. 58, 217.
          Fiche technique

          Note that this data sheet is not lot-specific and is representative of the current specifications for this product. Please consult the vial label and the certificate of analysis for information on specific lots. Also note that shipping conditions may differ from storage conditions.

          Révision 02-January-2008 JSW
          Synonymes 3,4ʹ,5,7-Tetrahydroxyflavone
          Description A cell-permeable, phytoestrogen that offers protection against Aβ25-35-induced cell death in neonatal cortical neurons. Its protective effects are comparable to that of estradiol. Reduces the activation of caspases 2, 3, 8, and 9 by Aβ. Inhibits topoisomerase I-catalyzed DNA religation in HL-60 cells. Also shown to protect against NMDA-induced neuronal toxicity in vitro in cultured rat cortical neurons. Acts as an inhibitor of cyclooxygenases (COX-1, IC50 = 180 µM) and COX-2 (IC50 = ~15 µM).
          Forme Yellow solid
          Gaz inerte (Oui/Non) Packaged under inert gas
          Numéro CAS 520-18-3
          RTECS LK9275200
          Masse molaire 286.2
          Formule chimique C₁₅H₁₀O₆
          Formule structurale
          Pureté ≥97% by HPLC
          Solubilité DMSO (25 mg/ml) or Ethanol (20 mg/ml)
          Stockage -20°C
          Protect from light
          Do Not Freeze No
          Special Instructions Following reconstitution, aliquot and freeze (-20°C). Stock solutions are stable for up to 3 months at -20°C.
          Toxicité Carcinogenic / Teratogenic
          Merck (USA) Index 14, 5274
          Références bibliographiques Wang, C.N., et al. 2001. J. Biol. Chem. 276, 5287.
          Sloley, B.D., et al. 2000. J. Pharm. Pharmacol. 52, 451.
          Wang, H., et al. 2000. Phytomedicine 7, 15.
          Liang, Y.C., et al. 1999. Carcinogenesis 20, 1945.
          Roth, A., et al. 1999. J. Neurosci. Res. 57, 399.
          Boege, F., et al. 1996. J. Biol. Chem. 271, 2262.
          Constantinou, A., et al. 1995. J. Nat. Prod. 58, 217.