Information
X


Declaraţie personală

Generalităţi

Merck vă mulţumeşte pentru interesul pe care îl arătaţi web-site-ului Merck KGaA (pe scurt, “Merck” în această prezentare). Noi luăm foarte în serios problema protecţiei datelor şi confidenţialităţii acestora, şi ne înscriem în reglementările aplicabile, naţionale şi europene, cu privire la protecţia datelor. Prin urmare, cu această declaraţie, despre măsurile legate de protecţia datelor, suntem încântaţi să vă oferim informaţii despre felul de date pe care noi – adică Merck şi subsidiarii noştri – am dori să le păstrăm şi cum utilizăm astfel de date.

Depozitarea şi utilizarea datelor

Dacă vizitaţi web-site-ul nostru, veţi rămâne anonim. Datele pe care le salvăm şi analizăm sunt folosite numai în scopuri statistice, de exemplu pentru a asigura îmbunătăţirea continuă a serviciilor noastre. Datele pe care le salvăm pe serverele noastre cuprind numele furnizorului dv. de internet, web-site-ul de pe care ne vizitaţi, paginile web ale lui Merck pe care le-aţi accesat, adresa dv. IP şi data şi durata accesării site-ului.

Colectarea, procesarea şi utilizarea datelor personale

Noi colectăm şi procesăm datele personale doar dacă veţi folosi serviciile noastre specifice şi dacă ne daţi acceptul expres în mod voluntar. Puteţi face astfel, de exemplu, ca o parte a procedurii de înregistrare, prin completarea unui formular sau prin trimiterea unui email, comandând produse sau servicii, trimiţându-ne un chestionar sau o cerere de materiale. Dacă nu, noi devenim subiecţii altor obligaţii legale, deci noi utilizăm datele dv. personale doar în scopurile pentru care ne-aţi dat acceptul.

Noi nu vom divulga datele dv. personale unei a treia părţi, în afară de cazul în care ne-aţi dat acceptul (de exemplu, permisiunea pentru utilizarea lor de către subsidiarii Merck) sau în afară de cazul în care primim instrucţiuni de la autorităţi să facem astfel. Dacă aţi dat permisiunea pentru utilizarea datelor de către subsidiarii Merck, atunci aceşti subsidiari sunt obligaţi să gestioneze datele dv. personale aşa cum este specificat în această declaraţie de protecţie a datelor. Aceeaşi obligaţie este dată de Merck în favoarea unei a treia părţi, pentru a fi siguri că aceasta gestionează datele dv. personale aşa cum este specificat pentru scopul ei original declarat. Acest lucru se referă, de exemplu, la livrări, servicii de analiză şi tehnice.
Dacă datele au fost eliberate pentru utilizarea de către subsidiarii Merck şi dacă o astfel de permisiune impică transfer de date către alte ţări, Merck va asigura că importatorul datelor prezintă un nivel acceptabil de conformitate privind protecţia datelor.

Arhivarea datelor

Noi arhivăm date doar pentru perioada de timp necesară pentru a îndeplini serviciul cerut de dv.

Dreptul de acces, corecţii şi obiecţii

Suntem îndreptăţiţi să revizuim şi să corectăm orice date personale ale dv. pe care le-am salvat, şi dv. puteţi oricând să vă retrageţi acceptul pentru utilizarea datelor dv. personale, afectând toate utilizările ulterioare. Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi un mesaj la adresa de email registration@merck-chemicals.com.

Securitatea şi protecţia datelor

Întregul nostru staff şi toţi cei care aparţin celei de a treia părţi, implicaţi în procesarea datelor, se supun reglementărilor din Bundesdatenschutzgesetz (Legea germană pentru protecţia datelor) şi sunt obligaţi să păstreze confidenţialitatea în utilizarea datelor personale. Măsurile noastre privind protecţia datelor sunt îmbunătăţite continuu, reflectând dezvoltarea tehnică.

Date de contact

Dacă aveţi orice problemă, întrebare sau sugestie, vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi la Corporate Privacy Officer.

Norbert Moeren
Corporate Privacy Officer at Merck KGaA
Location: A3/310
HPC: A003/203
Phone: +49(0)6151 72 5167
Fax:     +49(0)6151 72 91 5167
Email: Norbert.Moeren@merckgroup.com

© Merck KGaA, Darmstadt, Germany, 2014


x

Welcome to Merck Millipore

 

Europe, Middle East and Africa Asia / Pacific North America, Central America and the Caribbean South America

Please choose your country:

North America, Central America and the Caribbean

South America

Europe, Middle East and Africa

Asia / Pacific

All countries from A to Z

If you can't find your country please click here.

 

Declaraţie de confidenţialitate

 

x

Merck Chemicals Cart ()

You are entering the Millipore online shop. Both carts are maintained for you while you shop between sites. We recommend to complete your Merck order before visiting Millipore.com.

Go to Millipore Proceed to checkout


What kind of products are you looking for?

Millipore

Bio manufacturing and Life science.

Merck Chemicals

High-quality industrial and laboratory chemicals.


Mesaj important


In acest moment nu este posibil sa comandati produsele Bioschience impreuna cu produsele Merck. Va recomandam sa completati aceasta comanda.

Doriti sa without completati comanda curenta ? Daca da, atunci cosul dvs. de cumparaturi va fi golit.