Information
X


Merck Chemicals

more less

Curăţarea echipamentelor de laborator

 

Problemele de curăţenie care apar în mod obişnuit în laborator sunt atât de variate, încât ele nu pot fi rezolvate în general folosind produsele de curăţenie standard pentru întreţinerea locuinţelor. Cauza este, pe de o parte, tipurile de materiale ce trebuie curăţate, ca de exemplu sticlă, cuarţ, metal, plastic, cauciuc sau porţelan, şi, pe de altă parte, tipurile de contaminare foarte diverse şi adeseori foarte rezistente. Orice lucru care trebuie să vină în contact cu produsele chimice sau biologice trebuie să fie decontaminat înainte şi după utilizare, pentru a se elimina interferenţele şi pentru a se asigura securitatea personalului şi a mediului înconjurător. Laboratoarele şi facilităţile de producţie sunt cu adevărat curate numai dacă s-au aplicat procedurile ştiinţifice de curăţenie.

Gama noastră de produse Extran® constituie soluţia ideală. Nu contează care sunt necesităţile dumneavoastră pentru curăţenie sau ce contaminanţi trebuie să eliminaţi, agenţii de curăţire Extran® vă oferă o gamă cuprinzătoare de produse pentru curăţire manuală şi mecanică. Gama include soluţii de curăţare sigure, fără reziduuri.

© Merck KGaA, Darmstadt, Germany, 2014


x

Welcome to Merck Millipore

 

Europe, Middle East and Africa Asia / Pacific North America, Central America and the Caribbean South America

Please choose your country:

North America, Central America and the Caribbean

South America

Europe, Middle East and Africa

Asia / Pacific

All countries from A to Z

If you can't find your country please click here.

 

Declaraţie de confidenţialitate

 

x

Merck Chemicals Cart ()

You are entering the Millipore online shop. Both carts are maintained for you while you shop between sites. We recommend to complete your Merck order before visiting Millipore.com.

Go to Millipore Proceed to checkout


What kind of products are you looking for?

Millipore

Bio manufacturing and Life science.

Merck Chemicals

High-quality industrial and laboratory chemicals.


Mesaj important


In acest moment nu este posibil sa comandati produsele Bioschience impreuna cu produsele Merck. Va recomandam sa completati aceasta comanda.

Doriti sa without completati comanda curenta ? Daca da, atunci cosul dvs. de cumparaturi va fi golit.