504974 Philanthotoxin-7,4 - CAS 401601-12-5 - Calbiochem

504974
Le prix n'a pas pu être récupéré
La quantité minimale doit être un multiple de
À la validation de la commande Plus d'informations
Vous avez sauvegardé ()
 
Demander le prix
Disponibilité limitéeDisponibilité limitée
En stock 
Interrompu(e)
Disponible en quantités limitées
Disponibilité à confirmer
    Pour le restant : Nous vous tiendrons informé
      Pour le restant : Nous vous tiendrons informé
      Nous vous tiendrons informé
      Contacter le Service Clients
      Contact Customer Service
      Voir les Prix & la Disponibilité

      Aperçu

      Replacement Information

      Tableau de caractéristiques principal

      Empirical FormulaCAS #
      C₂₄H₄₂N₄O₃•2HCl 401601-12-5

      Prix & Disponibilité

      Référence DisponibilitéConditionnement Qté Prix Quantité
      5049740001
      Récupération des données relatives à la disponibilité...
      Disponibilité limitéeDisponibilité limitée
      En stock 
      Interrompu(e)
      Disponible en quantités limitées
      Disponibilité à confirmer
        Pour le restant : Nous vous tiendrons informé
          Pour le restant : Nous vous tiendrons informé
          Nous vous tiendrons informé
          Contacter le Service Clients
          Contact Customer Service

          Flacon en verre 1 mg
          Prix en cours de récupération
          Le prix n'a pas pu être récupéré
          La quantité minimale doit être un multiple de
          À la validation de la commande Plus d'informations
          Vous avez sauvegardé ()
           
          Demander le prix
          Description
          OverviewA potent competitive antagonist highly selective for GluA1, GluA3, and GluA1/A2 subtype AMPA receptors (Ki = 0.168 and 1.6 µM for GluA1 and GluA1/A2, respectively). Negligible effect at GluA2 and GluA2/A3 subtype AMPA receptors. Used in studies of circadian rhythm, addition, and sleep.
          Catalogue Number504974
          Brand Family Calbiochem®
          Synonyms(S)-N-(1-((7-((4-aminobutyl)amino)heptyl)amino)-3-(4-hydroxyphenyl)-1-oxopropan-2-yl)butyramide, Philanthotoxin-74, PhTx-74, AMPA Glutamate Antagonist, Philanthotoxin-7,4
          References
          ReferencesJackson, C., et al. 2011. J. Neurosci. 31, 7511.
          Lante, F., et al. 2011. J. Neurosci. 31, 3953.
          Argilli, E., et al. 2008. J. Neurosci. 28, 9092.
          Nilsen, A., et al. 2007. J. Am. Chem. Soc. 129, 4902.
          Kromann, H. et al. 2002. J. Med. Chem. 45, 5745.
          Product Information
          CAS number401601-12-5
          FormLyophilized powder
          FormulationSupplied as a dihydrochloride salt.
          Hill FormulaC₂₄H₄₂N₄O₃•2HCl
          Chemical formulaC₂₄H₄₂N₄O₃•2HCl
          Structure formula ImageStructure formula Image
          Applications
          Biological Information
          Primary TargetAMPA
          Primary Target K<sub>i</sub>0.168 and 1.6 →M for GluA1 and GluA1/A2, respectively
          Purity≥95% by HPLC
          Physicochemical Information
          Dimensions
          Materials Information
          Toxicological Information
          Safety Information according to GHS
          Safety Information
          Product Usage Statements
          Storage and Shipping Information
          Ship Code Shipped at Ambient Temperature or with Blue Ice or with Dry Ice
          Toxicity Standard Handling
          Storage +2°C to +8°C
          Protect from Light Protect from light
          Do not freeze Ok to freeze
          Special InstructionsFollowing reconstitution, aliquot and freeze (-20°C). Stock solutions are stable for up to 3 months at -20°C.
          Packaging Information
          Transport Information
          Supplemental Information
          Specifications

          Documentation

          Philanthotoxin-7,4 - CAS 401601-12-5 - Calbiochem FDS

          Titre

          Fiche de données de sécurité des matériaux (FDS) 

          Références bibliographiques

          Aperçu de la référence bibliographique
          Jackson, C., et al. 2011. J. Neurosci. 31, 7511.
          Lante, F., et al. 2011. J. Neurosci. 31, 3953.
          Argilli, E., et al. 2008. J. Neurosci. 28, 9092.
          Nilsen, A., et al. 2007. J. Am. Chem. Soc. 129, 4902.
          Kromann, H. et al. 2002. J. Med. Chem. 45, 5745.
          Fiche technique

          Note that this data sheet is not lot-specific and is representative of the current specifications for this product. Please consult the vial label and the certificate of analysis for information on specific lots. Also note that shipping conditions may differ from storage conditions.

          Revision30-August-2013 JSW
          Synonyms(S)-N-(1-((7-((4-aminobutyl)amino)heptyl)amino)-3-(4-hydroxyphenyl)-1-oxopropan-2-yl)butyramide, Philanthotoxin-74, PhTx-74, AMPA Glutamate Antagonist, Philanthotoxin-7,4
          DescriptionA potent competitive antagonist highly selective for GluA1, GluA3, and GluA1/A2 subtype AMPA receptors (Ki = 0.168 and 1.6 µM for GluA1 and GluA1/A2, respectively). Negligible effect at GluA2 and GluA2/A3 subtype AMPA receptors. Used in studies of circadian rhythm, addition, and sleep.
          FormLyophilized powder
          FormulationSupplied as a dihydrochloride salt.
          CAS number401601-12-5
          Chemical formulaC₂₄H₄₂N₄O₃•2HCl
          Structure formulaStructure formula
          Purity≥95% by HPLC
          SolubilityH₂O
          Storage +2°C to +8°C
          Protect from light
          Do Not Freeze Ok to freeze
          Special InstructionsFollowing reconstitution, aliquot and freeze (-20°C). Stock solutions are stable for up to 3 months at -20°C.
          Toxicity Standard Handling
          ReferencesJackson, C., et al. 2011. J. Neurosci. 31, 7511.
          Lante, F., et al. 2011. J. Neurosci. 31, 3953.
          Argilli, E., et al. 2008. J. Neurosci. 28, 9092.
          Nilsen, A., et al. 2007. J. Am. Chem. Soc. 129, 4902.
          Kromann, H. et al. 2002. J. Med. Chem. 45, 5745.