Millipore Sigma Vibrant Logo

116814 Adenosine 3ʹ,5ʹ-cyclic Monophosphorothioate, Rp-Isomer, Triethylammonium Salt - CAS 151837-09-1 - Calbiochem

116814
Voir les Prix & la Disponibilité

Aperçu

Replacement Information

Tableau de caractéristiques principal

Empirical FormulaCAS #
C₁₀H₁₁N₅O₅PS · (CH₃CH₂)₃NH 151837-09-1

Prix & Disponibilité

Référence DisponibilitéConditionnement Qté Prix Quantité
116814-5UMOL
Récupération des données relatives à la disponibilité...
Disponibilité limitéeDisponibilité limitée
En stock 
Interrompu(e)
Disponible en quantités limitées
Disponibilité à confirmer
    Pour le restant : Nous vous tiendrons informé
      Pour le restant : Nous vous tiendrons informé
      Nous vous tiendrons informé
      Contacter le Service Clients
      Contact Customer Service

      Flacon en verre 5 umol
      Prix en cours de récupération
      Le prix n'a pas pu être récupéré
      La quantité minimale doit être un multiple de
      Maximum Quantity is
      À la validation de la commande Plus d'informations
      Vous avez sauvegardé ()
       
      Demander le prix
      Description
      OverviewA cell-permeable and reversible inhibitor of protein kinase A (Ki = 11 µM). Resistant to hydrolysis by phosphodiesterases. Noncompetitive with respect to ATP.
      Note: 5 µmol = 2.23 mg.
      Catalogue Number116814
      Brand Family Calbiochem®
      SynonymsAdenosine 3ʹ,5ʹ-cyclic Phosphorothioate-Rp, Rp-cAMPS, TEA, PKA Inhibitor V
      References
      ReferencesKaji, H., et al. 1992. Biochem. Biophys. Res. Commun. 182, 1356.
      Van der Kloot, W., and Branisteanu, D.D. 1992. Eur. J. Phys. 420, 336.
      Yokozaki, H., et al. 1992. Cancer Res. 52, 2504.
      Butt, E., et al. 1990. FEBS Lett. 263, 47.
      Dostmann, W.R., et al. 1990. J. Biol. Chem. 265, 10484.
      Rothermel, J.D. 1988. Biochem. J. 251, 757.
      Eckstein, F. 1985. Annu. Rev. Biochem. 54, 367.
      de Wit, R.J., et al. 1984. Eur. J. Biochem. 142, 255.
      O'Brian, C.A., et al. 1982. Biochemistry 21, 4371.
      Product Information
      CAS number151837-09-1
      ATP CompetitiveN
      FormCrystalline solid
      Hill FormulaC₁₀H₁₁N₅O₅PS · (CH₃CH₂)₃NH
      Chemical formulaC₁₀H₁₁N₅O₅PS · (CH₃CH₂)₃NH
      Hygroscopic Hygroscopic
      ReversibleY
      Structure formula ImageStructure formula Image
      Quality LevelMQ100
      Applications
      Biological Information
      Primary TargetPKA
      Primary Target K<sub>i</sub>11 µM against protein kinase A
      Purity≥98% by HPLC
      Physicochemical Information
      Cell permeableY
      Dimensions
      Materials Information
      Toxicological Information
      Safety Information according to GHS
      Safety Information
      Product Usage Statements
      Storage and Shipping Information
      Ship Code Blue Ice Only
      Toxicity Standard Handling
      Storage -20°C
      Hygroscopic Hygroscopic
      Do not freeze Ok to freeze
      Special InstructionsFollowing reconstitution, aliquot and freeze (-20°C). Stock solutions are stable for up to 6 months at -20°C.
      Packaging Information
      Transport Information
      Supplemental Information
      Specifications

      Documentation

      Adenosine 3ʹ,5ʹ-cyclic Monophosphorothioate, Rp-Isomer, Triethylammonium Salt - CAS 151837-09-1 - Calbiochem Certificats d'analyse

      TitreNuméro de lot
      116814

      Références bibliographiques

      Aperçu de la référence bibliographique
      Kaji, H., et al. 1992. Biochem. Biophys. Res. Commun. 182, 1356.
      Van der Kloot, W., and Branisteanu, D.D. 1992. Eur. J. Phys. 420, 336.
      Yokozaki, H., et al. 1992. Cancer Res. 52, 2504.
      Butt, E., et al. 1990. FEBS Lett. 263, 47.
      Dostmann, W.R., et al. 1990. J. Biol. Chem. 265, 10484.
      Rothermel, J.D. 1988. Biochem. J. 251, 757.
      Eckstein, F. 1985. Annu. Rev. Biochem. 54, 367.
      de Wit, R.J., et al. 1984. Eur. J. Biochem. 142, 255.
      O'Brian, C.A., et al. 1982. Biochemistry 21, 4371.

      Brochure

      Titre
      Inhibitor Sourcebook 3rd Edition - Merck
      Fiche technique

      Note that this data sheet is not lot-specific and is representative of the current specifications for this product. Please consult the vial label and the certificate of analysis for information on specific lots. Also note that shipping conditions may differ from storage conditions.

      Revision06-September-2007 RFH
      SynonymsAdenosine 3ʹ,5ʹ-cyclic Phosphorothioate-Rp, Rp-cAMPS, TEA, PKA Inhibitor V
      DescriptionCell permeable inhibitor of protein kinase A (Ki = 11 µM). Resistant to hydrolysis by phosphodiesterases. Note: 5 µmol = 2.23 mg
      FormCrystalline solid
      CAS number151837-09-1
      Chemical formulaC₁₀H₁₁N₅O₅PS · (CH₃CH₂)₃NH
      Structure formulaStructure formula
      Purity≥98% by HPLC
      SolubilityH₂O (20 mg/ml)
      Storage -20°C
      Hygroscopic
      Do Not Freeze Ok to freeze
      Special InstructionsFollowing reconstitution, aliquot and freeze (-20°C). Stock solutions are stable for up to 6 months at -20°C.
      Toxicity Standard Handling
      ReferencesKaji, H., et al. 1992. Biochem. Biophys. Res. Commun. 182, 1356.
      Van der Kloot, W., and Branisteanu, D.D. 1992. Eur. J. Phys. 420, 336.
      Yokozaki, H., et al. 1992. Cancer Res. 52, 2504.
      Butt, E., et al. 1990. FEBS Lett. 263, 47.
      Dostmann, W.R., et al. 1990. J. Biol. Chem. 265, 10484.
      Rothermel, J.D. 1988. Biochem. J. 251, 757.
      Eckstein, F. 1985. Annu. Rev. Biochem. 54, 367.
      de Wit, R.J., et al. 1984. Eur. J. Biochem. 142, 255.
      O'Brian, C.A., et al. 1982. Biochemistry 21, 4371.