Merck Chemicals

more less

Merck4Pharma

A használat feltételei

A belépés erre a weboldalra, illetve az oldal használata a következő feltételekkel lehetséges. Ha ezeket a feltételeket nem fogadja el, arra kell kérnünk, hogy ne használja ezt az oldalt. Az oldal használatával kijelenti, hogy a használat, illetve az oldal tartalmának felhasználása a saját kockázatára történik.

A felelősség kizárása

A Merck a lehető legnagyobb odafigyeléssel és legjobb tudása szerint szerkesztette ezen weboldalt.

Mindazonáltal nem vállalunk garanciát, sem kifejezetten, sem hallgatólagosan, a weboldalon található adatok teljességére és pontosságára. Kérjük, különösen azt vegye figyelembe, hogy a közölt részletek nem naprakészek. A weboldalra, valamint valamennyi társult oldalra, illetve linkekkel kapcsolt oldalra történő belépés a felhasználó saját kockázatára történik. Nem vállaljuk a felelősséget azokért a veszteségekért, károkért, vagy kompenzációs igényekért, amelyek a hiányzó vagy pontatlan részletek miatt keletkeznek.

Törvényi megjegyzések

Ezt a weboldalt a Merck KGaA Darmstadtban, Németországban működteti. A weboldalra vonatkozó, illetve az abból eredő valamennyi jog a Merck KGaA-t illeti.

A Merck KGaA bármikor, minden előzetes bejelentés nélkül, teljesen vagy részeiben, saját tetszése szerint, mindenfajta felelősségvállalás nélkül módosíthatja ezt a weboldalt és/vagy megszakíthatja működését. A Merck KGaA-t semmilyen kötelezettség nem terheli a weboldal tartalmának frissítését illetően sem.

A weboldalonunkon megjelenített minden részlet, dokumentum és prezentáció - ha másképpen nincs jelezve - a Merck KGaA saját tuladonát képezi. Hacsak a Merck KGaA (Corporate Communications Department) írásos engedélyt nem adott rá, weboldalunk publikált és szerzői joggal védett tartalmát nem lehet más programokba vagy weboldalakra importálni, vagy bármilyen más célra felhasználni.

A nemzetközi felhasználóknak figyelembe kell venniük a helyi törvényeket. Az Egyesült Államok felhasználóira az ottani cégünk weboldalainak használati feltételei vonatkoznak.

Vevőinknek alkalmazási technológiákról és jogszabályi ügyekről legjobb tudásunk és képességünk szerint, de elkötelezettség és felelősségvállalás nélkül adunk információt és tanácsot. A meglevő törvényeket és jogszabályokat vevőinknek minden esetben figyelembe kell venniük. Ez érvényes harmadik fél bármilyen szellemi tulajdonára vonatkozóan, beleértve a szabadalmakat és védjegyeket is. Információnk és tanácsaink nem mentik fel vevőinket a felelősség alól, hogy ellenőrizzék termékeink alkalmasságát az adott célra, illetve bármely megfelelő szellemi alkotási jog megszerzésének szükségességét.

Személyes adatok

A Merck KGaA különösen érdekelt az Ön személyes adatainak védelmében. A Titoktartási nyilatkozatban a személyes adatok használatára vonatkozó információkat talál.

Hatások az általános értékesítési feltételekre

Hacsak kifejezetten más nincs leírva, a Merck KGaA Eladási feltételei nem változnak attól, hogy a weboldal mely részén jár, ott milyen anyagok vannak, és milyen egyéb részletek találhatók.

© Merck KGaA, Darmstadt, Germany, 2014


x

Welcome to Merck Millipore

 

Europe, Middle East and Africa Ázsia / Óceánia North America, Central America and the Caribbean South America

Válassza ki az országot:

North America, Central America and the Caribbean

South America

Europe, Middle East and Africa

Ázsia / Óceánia

All countries from A to Z

If you can't find your country please click here.

 

Titoktartási nyilatkozat

 

x

Merck Chemicals Cart ()

You are entering the Millipore online shop. Both carts are maintained for you while you shop between sites. We recommend to complete your Merck order before visiting Millipore.com.

Go to Millipore Proceed to checkout


What kind of products are you looking for?

Millipore

Bio manufacturing and Life science.

Merck Chemicals

High-quality industrial and laboratory chemicals.


Fontos üzenet


Bioscience termékek más Merck termékekkel együtt jelenleg nem rendelhetők. Első lépésben ajánlott az aktuális rendelés befejezése.

Kívánja folytatni without aktuális rendelését? Ha igen, a kosara kiürül.