Merck Chemicals

more less

Merck4Pharma

Titoktartási nyilatkozat

Általános

Köszönjük érdeklődését a Merck KGaA weboldala iránt (ebben a levélben a továbbiakban röviden csak “Merck”). Az adatvédelem és a titkosság olyan témák, amelyeket rendkívül komolyan veszünk, és követjük az alkalmazható nemzeti és Uniós adatvédelmi szabályozásokat. Ezzel az adatvédelmi intézkedésekről szóló nyilatkozattal továbbá információt szeretnénk adni Önnek az adatok természetéről, amelyeket mi – vagyis a Merck és leányvállalatai – védeni szeretnénk, és arról, hogyan használunk ilyen adatokat.

Adattárolás és -használat

Weboldalunk látogatójaként névtelen marad. Az adatok, amelyeket elmentünk és analizálunk, csak statisztikai célokat szolgálnak, például azt, hogy szolgáltatásainkat folyamatosan bővíteni tudjuk. Az adatok, amelyeket szervereinkre elmentünk, a következők: az Ön internetszolgáltatójának a neve, a weboldal, ahonnan meglátogatott bennünket, a Merck weboldalak, amelyeket felkeresett, az Ön IP-címe, valamint látogatásának dátuma és időtartama.

Személyes adatok gyűjtése, feldolgozása és használata

Csak akkor gyűjtünk és dolgozunk fel személyes adatokat, ha Ön speciális szolgáltatásokat használ, és ha saját maga adta meg ehhez az egyértelmű hozzájárulását. Ezt megteheti például a regisztrációs eljárás során, kitöltve egy adatlapot, vagy ha küld egy e-mailt, amelyben termékeket vagy szolgáltatásokat rendel meg, árajánlatkérést küld, vagy anyagokat rendel meg. Hacsak törvényi előírások másra nem kényszerítenek bennünket, személyes adatait csak azokra a célokra használjuk fel, amelyekre a jóváhagyását adta.

Személyes adatait nem adjuk tovább harmadik félnek, kivéve ha Ön erre engedélyt adott (például arra, hogy a Merck leányvállalatok használják), illetve ha a hatóságok erre utasítanak bennünket. Ha engedélyt adott adatai használatára a Merck leányvállalatoknak, ezek a vállalatok kötelezve vannak arra, hogy az Ön személyes adatait az ebben az Adatvédelmi Nyilatkozatban meghatározottak szerint kezeljék. Ugyanezt a kötelezettséget vállalja a Merck más harmadik fél nevében is, biztosítva, hogy ugyanúgy dolgozzák fel az Ön személyes adatait, ahogy az az ő eredeti rögzítési céljaiknak megfelel. Ilyen például a kiszállítás, az analitika, és a műszaki szolgáltatások.
Ha adatok kerültek használatra Merck leányvállalatokhoz, és ha ezek a hozzájárulások magukban foglalják az adatok átvitelét más országokba, a Merck biztosítani fogja, hogy az adatok importálója az adatvédelmi kötelezettség megfelelő szintjén van.

Adattárolás

Az adatokat csak annyi ideig tároljuk, amennyi ahhoz szükséges, hogy az Ön által kért szolgáltatást teljesítsük.

A hozzáféréshez, javításhoz és kifogáshoz való jog

Joga van átnézni és javítani bármelyik személyes adatát, amit elmentettünk, és bármikor visszavonhatja beleegyezését ezen adatok bármilyen jövőbeni használatát illetően. Mindössze annyit kell tennie, hogy elküld egy e-mailt a registration@merck-chemicals.com címre.

Adatvédelem és biztonság

Valamennyi alkalmazottunk és minden harmadik fél, aki be van vonva az adatfeldolgozási folyamatba, a Bundesdatenschutzgesetz (Német Adatvédelmi Törvény) hatálya alá tartozik, és ezáltal kötelezve van arra, hogy bizalmasan kezelje a személyes adatokat. Adatvédelmi intézkedéseinket folyamatosan frissítjük a műszaki haladás figyelembevételével.

Kapcsolat

Ha problémái, kérdései, vagy javaslatai vannak, vegye fel a kapcsolatot a részvénytársaság titokvédelmi tisztviselőjével.

A Merck KGaA titokvédelmi tisztviselője
Norbert Moeren
Location: A3/310
HPC: A003/203
Phone: +49(0)6151 72 5167
Fax:     +49(0)6151 72 91 5167
Email: Norbert.Moeren@merckgroup.com

© Merck KGaA, Darmstadt, Germany, 2014


x

Welcome to Merck Millipore

 

Europe, Middle East and Africa Ázsia / Óceánia North America, Central America and the Caribbean South America

Válassza ki az országot:

North America, Central America and the Caribbean

South America

Europe, Middle East and Africa

Ázsia / Óceánia

All countries from A to Z

If you can't find your country please click here.

 

Titoktartási nyilatkozat

 

x

Merck Chemicals Cart ()

You are entering the Millipore online shop. Both carts are maintained for you while you shop between sites. We recommend to complete your Merck order before visiting Millipore.com.

Go to Millipore Proceed to checkout


What kind of products are you looking for?

Millipore

Bio manufacturing and Life science.

Merck Chemicals

High-quality industrial and laboratory chemicals.


Fontos üzenet


Bioscience termékek más Merck termékekkel együtt jelenleg nem rendelhetők. Első lépésben ajánlott az aktuális rendelés befejezése.

Kívánja folytatni without aktuális rendelését? Ha igen, a kosara kiürül.